Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Snö

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Mon, November 23, 2015 16:02:48
I helgen kom första snön till Blekinge. Det kom mycket snö! 25 centimeter. På lördagen var jag väg och signerade i Karlshamn och på kvällen var jag iväg till Kalmar och föreläste på spökafton/bokprat. Eftersom SMHI hade utlovat snöoväder med klass 1 varning för Skåne och Blekinge var jag lite orolig över om vi skulle lyckas ta oss hem efter evenemanget på Kalmar Slott som höll på till 21.00. Vi kom därifrån strax före 22 och när det var tio minuter kvar till hemmet kom de första snöflingorna.

Tickie fick det kämpigt med snön, både för att omgivningen förändrades över en natt och hennes vanliga promenadvägar försvann. Inte lätt när man som Tickie är blind. Dessutom fastnade snön i tjocka klumpar på benen. Vi har löst problemet med att Tickie inte hittar genom att skotta gångar över tomten (2 tunnland). Nu springer hon obehindrat i gångarna och så fort hon stöter till snöväggarna korrigerar hon upp sig.

Det kom ju rätt mycket snö på en gång, så Jan har hållit på i två dagar och skottat. Min bil är fortfarande insnöad.

Jag har feber sedan i fredags och tar det lite lugnt. Sover mycket och jobbar lite.

Nyfiken på den nya boken Döden på Island, 21 historiska äventyrsromanen? Då kan du kika in på Skrivarbloggen Kim M Kimselius är här nu och se färgskissen på omslaget idag.

Ha en fortsatt fin dag!

Kramisar Kim

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.