Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Snö och kyla

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Tue, January 19, 2016 10:24:52
Oj, vad kallt det har varit ett par dagar här i Blekinge. Igår var det -15,7. Riktigt rått ute, träden hade iskristaller på sig och det var oändligt vackert, men isande kallt. Inne hade vi bara +17 och lyckades inte få upp värmen trots att vi eldade. Jag frös hela tiden jag var inomhus, utomhus var jag rejält påklädd och kände inte nämnvärt av kylan.

Idag har vi varmt och skönt och snön yr utanför fönstret. Även om jag inte lyckades fånga en enda flinga på den här bilden, eller ser du någon?
Det är skönt att komma in efter promenaderna när kylan biter i kinderna. Den friska luften gör att stegen blir raskare och Tudor blir vildare. Det ger mig energi och inspiration och orden har flödat.

En av böckerna som jag har skrivit klart 2016 har nu gått iväg för korrekturläsning. Den andra ska jag korrekturläsa idag, medan snön virvlar runt utanför fönstret.

För Tudors skull har jag flyttat ned från skrivarlyan på andra våningen och har nu ett litet skrivbord och min dator i "valprummet". Det är hundarnas rum. Där har många valpar blivit födda, bland annat i den här soffan där Tudor ligger på bilden. Han ligger där och myser medan jag skriver. Kan man ha bättre sällskap. Rätt som det är tar jag en paus och kryper upp till Tudor och så myser vi tillsammans ett tag, medan orden tumlar omkring inom mig.

Idag kan du läsa ett fint omdöme om TudorRosen Kampen om maktenSkrivarbloggen Kim M. Kimselius är här nu. Tidigare i veckan tipsade jag om en bilderbokstävling.

Ha en fin dag!

Kramisar Kim

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.