Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Ska hålla seminarium på bokmässan i Göteborg

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Wed, March 23, 2016 07:41:16
Igår fick jag det glada beskedet att jag ska hålla seminarium på Bokmässan i Göteborg, tillsammans med Kristina Svensson och Lennart Guldbrandsson.

Förra året höll vi ett välbesökt seminarium på bokmässan och upptäckte hur roligt vi hade tillsammans. Dessutom har vi så mycket att dela med oss av.

I år föreläser vi under rubriken ”Tio misstag författare gör - tre skrivproffs berättar” .

Idag vräker regnet ned över min del av Blekinge. Det inspirerar orden och jag vaknade med huvudet fullt av text. Det mesta har jag skrivit av mig, resten får vila, för nu ska jag korrekturläsa Mördande Foto och Staden på andra sidan Fjäderpennan som ska gå iväg till tryckeriet.

Jag har under de senaste veckorna rest runt i Skåne och föreläst i skolorna. Idag bloggar jag om det på Skrivarbloggen Kim M Kimselius är här nu! Där berättar jag om föreläsningarna, men även om hur man blir bokad till föreläsningar och hur mycket man ska ta betalt.

På bilden ovan ser du Kristian Svensson, jag och Lennart Guldbrandsson på förra årets bokmässa. Då mådde jag urdåligt! Jag hade kristallsjukan och var tvungen att hålla mig i bordet för att inte falla omkull. Direkt efter föreläsningen blev jag fotograferad för tidningen Må bra. Ingen perfekt dag för att bli fotograferad för den tidningen:

Men resultatet blev ändå rätt kul när Gösta Ekman plötsligt klev ut ur hissen. Jag mår urdåligt på bilden. Du ser hur rödflammig jag är när jag fokuserar mig på att vara helt normal, trots att jag inte är det. Uppsvälld av värktabletter som jag tog mot den sprängande huvudvärken.

Jag hoppas innerligt att jag kommer att må superbra på årets bokmässa. För då har jag många spännande nyheter att visa upp: Döden på Island, Det osynliga folket på Island, Mördande foto och Staden på andra sidan Fjäderpennan. Dessutom kommer det några fler överraskningar, men det får du veta mer om senare.

Ja, just det... Jag har börjat en ny berättelse på Wattpad: Resa utan slut. Vet du att Mördande foto på Wattpad nu har 18.400 läsningar? Helt fantastiskt

Ha en fin dag!

Kramisar Kim

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kim M Kimselius Thu, March 24, 2016 07:44:20

Hej Eva

Ja, verkligen. Åh, du är rar. Tack <3

Kram Kim


Hej Anna

Tack för de fina orden! Hoppas de är inspirerande. :-D

Kram Kim

Posted by Eva Wed, March 23, 2016 12:44:16

Ja den bilden var verkligen speciell, riktigt kul och med just honom!
Grattis till deltagandet på bokmässan - inte minst grattis till mässan och till besökarna!

Kram

Eva


Posted by Anna Helgesson Wed, March 23, 2016 10:06:45

Du är så härlig Kim! Ödmjuk och generös. Tack för att du drar ned dig så frikostigt både av personliga och inte minst skrivrelatetade saker. Stor kram! ❤