Kim M Kimselius Författarblogg

Kim M Kimselius Författarblogg

Om Bloggen

I den här bloggen tänker jag berätta om min författarvardag, låta dig följa hur böckerna växer fram och mycket mer.

Om du letar efter skrivtips, skrivtävlingar, boktips med mera, kan du kika in på min andra blogg Kim M. Kimselius är här nu!

Kommentera gärna vad du tycker om mina inlägg.

Nya böcker och tidningsartiklar

FörfattarvardagPosted by Kim M Kimselius Wed, May 11, 2016 17:19:26
Äntligen har Mördande foto och Staden på andra sidan Fjäderpennan släppts till allmänheten. Ja, egentligen inte, för de släpps inte i butik förrän den 15 maj, men vi hade boksläpp på Landsbygdsdagen i Eringsboda i helgen. Sålde mängder av böcker, fint väder och massor av folk. Jag hade jättekul.

Kattungarna växer. Bara en månad kvar, sedan flyttar de hem till oss. Däremot ingen valp i sikte ännu...

Troll

Trulsa

Tudor och jag fortsätter att träna agility.
Just den här bilden är från Sennenträff här i Blekinge.

Nästa helg ska Tudor och jag på hundutställning. Hans livs första. Jag fasar. Jag har hållit på med hundutställning i 15-20 år. Sedan tappade jag intresset. Nu ska Tudor alltså ställas ut. Håll tummarna.

Jag skriver för fullt på Döden på Island och Det osynliga folket på Island och börjar se målet. Sluten har jag helt klara, nu är det bara mitten som ska bli klar på den ena boken. På den andra nafsar jag i slutet. Jag älskar att skriva!

Dags att skriva igen. Här i Blekinge har vi haft en ljuvlig sommarvecka med runt 25-27 grader varje dag. Jag njuter! Datorn får flytta med ut i trädgården, så att jag kan lyfta blicken och se blommande äppel- och plommonträd mellan meningarna.

Ha det så bra!

Skrivarbloggen Kim M Kimselius berättar jag idag om det webinarium jag ska hålla nästa vecka.

Kramisar Kim

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.